ÖZEL HABERHaber Girişi : 30 Eylül 2022 13:40

Alkışlar AK Gençlik’e

Alkışlar AK Gençlik’e
Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi’ne yerleşen öğrencilere AK Parti Gençlik Kolları kucak açtı.
Alkışlar AK Gençlik’e

Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi’ne yerleşen öğrencilere AK Parti Gençlik Kolları kucak açtı. Şehrin neredeyse dört bir yanında stant açan “Kampüse Hoş Geldin” pankartlarıyla karşılanan gençlere yakın ilgi gösterilirken, çoğu öğrenciye ise yerleşmeye hak kazandıkları yurtlara kadar bile eşlik edildi. AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanlığı’nca yürütülen çalışma kapsamında Erzurum’da binlerce öğrenciyle temas kuran AK Parti Gençlik Teşkilatı, hem şehrin tanıtımını yaptı, hem de saflarına yeni üyeler kazandırdı. Havalimanından otogara, alışveriş merkezlerinden üniversitelerin belli başlı kampüs noktalarında faaliyet gösteren stantlarda öğrencilerin her türlü ihtiyacı için adeta seferberlik ilan edildi. Erzurum’a yeni gelen üniversiteli gençlere yurtlarına kadar bile eşlik eden Üniversiteler Birim Başkanlığı üyeleri, bu çalışmasıyla göz doldururken, stantları öğrencilerin dışında Rektör Çomaklı ve öğretim üyeleri de ziyaret etti.

 

ÖĞRENCİLER ÇOK ETKİLENDİ

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler’in koordinasyonunda yürütülen çalışmalar il genelinde büyük ilgiyle karşılanırken, öğrencilerin memnuniyeti ise gözlerinden okundu. Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi’nde yükseköğrenim görecek olan öğrenciler, AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmaların çok etkileyici olduğunu dile getirerek, “Daha şehre gelir gelmez sanki de yıllardır Erzurum’da yaşıyormuşuz gibi hissettik. Çünkü genç kardeşlerimiz tarafından bize gösterilen ilgi ve sıcak yaklaşım sayesinde Erzurum’a daha ilk günde ısındık. Stantlarda bize her konuda yardımcı olundu, barınma sorunu olan öğrenciler için bile adeta seferberlik ilan edildi. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler ise, “Genç kardeşlerimizin yanında olmak bizler için de büyük bir mutluluk ve ayrıcalık oldu. Öğrenim hayatları boyunca kapılarımız hepsine açık olacak ve her türlü sıkıntılarında yanlarında olacağız. Biz genciz ve bizlere sunulan imkanlardan genç kardeşlerimizin de istifade etmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.