Altınok’un hızına yetişilemiyor

İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un hızına yetişilemiyor. Önceki gün geldiği Erzurum’da ilçeden ilçeye koşan Altınok, hem parti teşkilatlarıyla ve hem de vatandaşlarla bir araya geliyor. İlçe belediyelerinden, partisinin ilçe teşkilatlarına varıncaya kadar hemen her noktada temaslarda bulunan Altınok, ziyaret ettiği her yerde 2023 seçimlerinin önemini anlatıyor, vatandaşların beklenti, talep ve görüşlerini kayda geçiyor. Gittiği her ilçede ve gerçekleştirdiği her ziyarette büyük ilgi gören Selami Altınok, “Milletimizin teveccühü ile karşılaşıyor olmak bizi daha çok şevklendiriyor” diyerek, Erzurumlu seçmenin safını belli olduğunu ve bu durumun değişmeyeceğini ifade etti. Erzurum üzerinden siyaset yapmaya ve algı oluşturmaya çalışanların tüm hesaplarının alt-üst olacağını kaydeden Selami Altınok, “Siyasette son sözü Erzurum söyler, son noktayı Erzurum koyar!” hatırlatmasında bulundu.

 

BİR AN BİLE BOŞ DURMADI

Erzurum’a gelir gelmez bir dizi temas ve ziyaret gerçekleştiren AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Palandöken Belediyesi, AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı, Pasinler Belediye Başkanlığı ve Alvar’da boy gösterdi. Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’la ilçede çeşitli temaslarda bulunan Altınok, daha sonra AK Parti ilçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve teşkilatıyla da bir araya geldi. İlçede esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Altınok, daha sonra Pasinler’e çıkarma yaptı. Alvar’daki hasat bayramının dışında Pasinler’de de çeşitli temaslarda bulunan Altınok, burada da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

ALGI OYUNLARI UYARISI

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün de eşlik ettiği temaslarda vatandaşlara muhalefetin algı oyunlarından bahseden Selami Altınok, “Bunların Türkiye için hiçbir zaman hayırlı düşleri olmadı. Bunların millet diye bir derdi ve düşüncesi de olmadı. Onlar istiyor ki, Erdoğan gitsin de, ülkenin hali ne olursa olsun. Bunların tek düşüncesi bu. Halbuki bizim bu milletten ve bu ülkeden başka düşündüğümüz hiçbir şeyimiz yok. Milletimiz neredeyse biz de oradayız” diye konuştu.

  • 4 / 1 Altınok’un hızına yetişilemiyor 0

  • 4 / 2 Altınok’un hızına yetişilemiyor 1

  • 4 / 3 Altınok’un hızına yetişilemiyor 2

  • 4 / 4 Altınok’un hızına yetişilemiyor 3