AYNI TAS AYNI HAMAM!

Erzurumspor FK, halı saha maçlarını aratmayacak derecedeki kötü futboluyla yine şaşırtmadı.

Erzurumspor FK, halı saha maçlarını aratmayacak derecedeki kötü futboluyla yine şaşırtmadı. Sosyal medya şovlarıyla tribünlere davet edilen taraftarlar, Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer’in adeta dambur-dumbur futbol oynayan takımını seyretti. Sahada oyun sistemi ve futboldan uzak bir görüntü sergileyen Erzurumsporlu futbolcular, beceriksizlikleriyle de ligin en kötü ekibi olduklarını gözler önüne serdi. Erzurumsporlu taraftarlar, mavi beyazlı takımın en büyük rakibinin Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer olduğunu dile getirerek, “Bu hoca takımın başından gitmedikçe hiç kimse bu ekipten futbol beklemesin! İlk yarıda sahaya sürülen kadro ile ikinci yarıda oluşturulan kadro bile Muzaffer Bilazer’in futboldan zerre kadar anlamadığını gösteriyor” dediler.

 

TARAFTARLARDAN TEPKİ YAĞMURU

Son haftalarda çıktığı her maçta kötü futboluyla dikkat çeken takımda, Süleyman Koç, Martin Hasek ve Sefa Akgün ile taraftarını çileden çıkartan Erzurumspor’da, Eren Tozlu ayrı telden, Olanare ayrı telden çalıyor. İdmanlarda ne çalıştıkları bile anlaşılamayan Erzurumsporlu futbolcuların, Muzaffer Bilazer sayesinde futbolcu olduklarını bile unuttuklarını söyleyen taraftarlar, tepkilerini Erzurumspor’un sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla da gösterdiler. Taraftarlar, Muzaffer Bilazer ile yolların artık ayrılması gerektiğini vurgulayarak, “Hocada az buçuk futbol aklı ve futbol bilgisi olsa, Martin Hasek’le, Süleyman Koç’la, Sefa Akgün’le vakit kaybetmez. İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle takıma kazandırılan dinamizm bile Bilazer’in kendi takımıyla birlikte rakip takımı da tanımadığını gösteriyor” diye konuştular.

 

BU TAKIMDAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ!

Erzurumspor’un kadrosunun birkaç eksikle geçen sezonki kadronun aynısı olduğunu vurgulayan taraftarlar, “Bu kadro geçen sezon en azından futbol oynuyordu. Bu sezon sanki de sahada kuğu gölü baletini sahneliyorlar. Böyle takım da olmaz, böyle futbol da olmaz! Gelinen noktanın tek sorumlusu Muzaffer Bilazer ve Bilazer’e göz yuman yönetimdir. Bu takımdan ve bu performanstan hiç kimse bir kazanım beklemesin! Geçtiğimiz yıl şampiyonluğa oynayan bir takım bu futbolla ancak küme düşmemeye oynar. Bir de futbol oynayacakmış gibi biz taraftarları tribünlere davet ettiler. Biz de şimdi teknik heyeti komple istifaya davet ediyoruz” şeklinde konuştular.


17.10.2022 10:44:09