Başka çaremiz yok!

Sezonun açılış maçında Pendikspor’u 1 puanla ödüllendiren Erzurumspor FK’da, transfer tahtası yeniden gündem oldu.

Sezonun açılış maçında Pendikspor’u 1 puanla ödüllendiren Erzurumspor FK’da, transfer tahtası yeniden gündem oldu. Çok fazla pozisyona giremese de, Pendikspor karşısındaki baskılı oyunuyla dikkat çeken mavi beyazlı takımda, üzerinde ittifak edilen gerçek ise, yeni transferlere duyulan ihtiyaç oldu. Erzurumsporlu taraftarlar, Pendikspor gibi bir takıma Kazım Karabekir Stadyumu’nda puan vermenin tehlikenin ayak sesleri anlamına geldiğini belirterek, “Kendi evimizde Pendikspor’u mağlup edemiyorsak, İzmir’de Göztepe’yi, Samsunspor’u, Bodrumspor’u, Malatyaspor’u hiç mağlup edemeyiz. Pendikspor maçında takımın transfere duyduğu ihtiyaç resmen bağırıp durdu. Bu takımın acilen takviyeye ihtiyacı var” diye konuştular.

 

ANCAK BU KADAR OLUR

Erzurumspor’un ancak bu kadar direnip mücadele edebileceğini kaydeden taraftarlar, “Mevcut kadrodan daha fazlasını beklemek haksızlık olur. Bitirici bir ayağımız bile yok. Genç futbolcuların azmi ve mücadelesi takdire şayan; ancak bunlar etkili bir takım olmaya yetmiyor. Kaliteli, tecrübeli ve işini bilen ayaklara ihtiyacımız var. Bu kıvama gelebilmek için de transfer tahtasının acilen açılması gerekiyor” dediler.

Pendikspor maçında mücadele eden tüm futbolcuları kutlayan taraftarlar, “Hepsini ayrı ayrı kutlasak bile bir gerçek ne yazık ki değişmiyor. Takımımız eksik ve kesinlikle tamamlanması gerekiyor” şeklinde konuştular.


17.08.2022 10:33:06