Bilazer Dadaş’a pahalıya patlıyor

Spor Toto 1. Lig’in 11’inci haftasında lider Eyüpspor’a son saniye golüyle mağlup olan Erzurumspor’da ağızları bıçak açmıyor.

Son dakikalara kadar sergilenen mücadeleye rağmen Muzaffer Bilazer’in anlamsız müdahalesi adeta bir çuval inciri berbat etti. 90 dakika boyunca Eren ve Olanare’yi tahammül eden ve taraftara saç-baş yoldurtan Muzaffer Bilazer, oyuncu değişikliğini son saniyelere bırakıp süreyi uzatınca Dadaş’ın yenilgisi kaçınılmaz oldu. Erzurumsporlu taraftar, takımın geldiği noktadan başından sonuna Bilaze’in sorumlu olduğunu belirterek, “Bakalım yönetim Bilazer’le daha ne kadar devam edecek. Çünkü bu birliktelik her hafta Dadaşa biraz daha pahalıya patlıyor” dediler.

 

İDEAL KADRO DAHA YENİ OLUŞTU

Muzaffer Bilazer’in ideal kadroyu bile 10 haftada ancak kurabildiğini dile getiren taraftarlar, “Eyüpspor maçına çıkan kadro, Erzurumspor’un en ideal kadrosudur. Tek sıkıntımız forvetlerimiz. İhtiyacımızı ne Eren karşılayabiliyor ne de Olanare. İkisi de birbirinden beter. Eyüpspor maçında Hüseyin oynasaydı belki de rahatlıkla gol bulabilecektik. Ama Muzaffer Bilazer buna yönelik bir hamle yapmak yerine, göz ağrıları Batuhan ve Sefa’yı sahaya sürmeyi tercih etti. Maçın en iyilerinden olan Shala ve Rosheuvel’i oyundan almak da, zaten sadece Bilazer’in yapabileceği ölçekte bir hamleydi” dediler.


01.11.2022 12:26:17