Bilazer’le işte bu kadar!

Erzurumspor FK, Bilazer’in vizyondan tamamen yoksun olan oyun anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi.

Spor Toto 1. Lig’in 10’uncu haftasında İzmir deplasmanında Altay’la karşı karşıya gelen Erzurumspor FK, Bilazer’in vizyondan tamamen yoksun olan oyun anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi. Önceki maçlara oranla mücadelenin çok daha üst düzeyde olduğu karşılaşmaya yine Göktuğ’un beceriksizliği damgasını vurdu. Shala ve Rosheuvel’in ilk 11’de başladığı karşılaşmada, Dadaş’ın bariz bir penaltısı görmezden gelinirken, yine mutlak golle sonuçlanabilecek iki şutu ise direkte patladı. Eren Tozlu’nun sakatlığı sebebiyle forma giyemediği karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlansa da, mutlak galibiyet bir kez daha elden kaçırılmış oldu.

 

SORUN HOCANIN KENDİSİ

Erzurumsporlu taraftarlar, kulüp yönetimine çağrıda bulunarak, “Elde edilen bir puana sevinip sonumuzu hazırlamak yerine, Muzaffer Bilazer’le bir an önce yolları ayırsınlar. Bu takım bu oyunla ve bu mantıkla iş yapmaz, yapamaz! Geçtiğimiz sezonun para alamayan futbolcuları bile bunlardan çok daha güzel futbol oynuyordu. Bunlara neredeyse her ay tonlarca para ödeniyor olmasına rağmen oynamıyorlar. Üstelik kadro neredeyse geçen yılın kadrosuyla aynı. Demek ki sorun topçuda değil, sorun topçuları oynatamayan hocada. Bunu çocuklar bile anladı, ama yönetim bir türlü anlayamadı” dediler.

 

BİLAZER’İN FOS KADROSU

Altay maçında ilk 11 başlayan Shala ve Rosheuvel’in farkını hemen ortaya koyduğunu söyleyen taraftarlar, “Tek başına iki oyuncu bile Bilazer’in her hafta denediği varyasyonun hiçbir işe yaramadığını ortaya koydu. Eren Tozlu’nun eksikliği hiç hissedilmedi bile. Bu futbolcular güzel iş çıkartabilir, ancak bunu Muzaffer Bilazer’le yapmaları mümkün değil. Bilazer’le yola devam edecek olursak, devre arasına kadar kolay kolay galibiyet elde edemeyiz. Çoğunlukla mağlup olur, vasat rakipler karşısında da ancak bir puanın sahibi oluruz. Kimse de bunun dışında bir şey beklemesin!” diye konuştular.

 


24.10.2022 12:32:59