Bir Demirhan klasiği

B.B. Erzurumspor camiasına her sezon öncesi aynı türküyü dinleten Ali Demirhan, bu sene de şaşırtmadı.

B.B. Erzurumspor camiasına her sezon öncesi aynı türküyü dinleten Ali Demirhan, bu sene de şaşırtmadı. Demirhan’ın B.B. Erzurumspor’u satın alacağını düşünenler, yeni bir hayal kırıklığı daha yaşarken, kimi Demirhan taraftarları ise, gerçekleşmeyecek söylemlerin peşinden koşmaya devam ediyor. Gerçeklerin farkında olan ve ileriyi gören Erzurumsporlu taraftarların gündeminde ise, Ali Demirhan kesinlikle yok. Çünkü o taraftarlar Ali Demirhan söylemleriyle uğraşmanın vakit kaybından ibaret olduğunu çok iyi biliyor.

 

DEMİRHAN YENİ Mİ ÖĞRENDİ?

Ali Demirhan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aslında malumu yeniden ilan ettiğini dile getiren gerçek taraftarlar, “Erzurum’a geliyorlar, güya kulübü satın almak için girişimde bulunuyorlar, sonra da kalkıp A.Ş. olmaktan ve prosedürlerden bahsediyorlar, hukuken netlik kazanmayan durumlar var diyorlar. Bunu diyenin aynı zamanda bir hukukçu olması ne kadar komik! Ali Demirhan yanındaki Katarlı işadamıyla birlikte Erzurum’a daire mi satın almaya geldi ki, prosedürleri bilmiyor olsun! Erzurumspor’un durumunu, tüzel kişiliğini ve en önemlisi de böyle bir satın alma işleminin yapılabilmesi için hangi şartların gerekli olduğunu Ali Demirhan yeni mi öğrendi? Taraftarların aklıyla dalga geçmeyi bir kenara bıraksalar iyi ederler!” diye konuştular.

 

AHMET DAL’A TARAFTAR ÇAĞRISI

B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal’a çağrıda bulunan mavi beyazlı taraftarlar, “Biz takımımızın gündemine kilitlenmiş durumdayız. Ali Demirhan’ın peşinden koşanlara Allah önce akıl, sonra da mutluluklar versin. Ahmet Dal Başkan transfer tahtasını acilen açtırmalı ve gerekli transferlere bir an önce başlamalıdır. Savunmamızı kesinlikle güçlendirmemiz gerekiyor. Kaldı ki, bu saatten sonra bizim yapacağımız transferler bizi ancak devre arasına atabilir. Asıl transferler işte o zaman yapılabilir. Daha fazla vakit kaybetmeden ve kulübe vakit kaybettirmekten başka hiçbir işe yaramayanlara da fırsat vermeden işimize bakmalıyız” şeklinde konuştular.


16.07.2022 11:41:01