Dadaş ateş hattında

Sezon başından bu yana oynanan maçlar ve elde edilen sonuçlar ışığında puan tablosu da şekillenmeye başladı.

Süper Toto TFF 1. Lig’de 5 hafta geride kaldı. Sezon başından bu yana oynanan maçlar ve elde edilen sonuçlar ışığında puan tablosu da şekillenmeye başladı. Erzurumspor FK’nın bir maç eksikle sadece 3 puan toplayabildiği ligde, liderliği 10 puanlı Bodrumspor elinde tutuyor. Erzurumspor FK ise, puan sıralaması ile şu anda küme düşme hattına girmiş bulunuyor. Mavi beyazlı takımın bu durumundan dolayı tedirgin olan taraftarlar ise, devre arasına kadar takımın çok çok ciddi bir mücadele ortaya koyması gerektiğini vurgulayarak, “İlk 5 haftalık periyotta ve bir maç da eksikle şu an küme düşme hattındayız. Sonraki haftalarda da benzer bir seyir izlersek, sezon sonunda küme düşmememiz büyük bir mucize olur” dediler.

 

ACİL EYLEM PLANI LAZIM!

Devre arası transfer ve tescil dönemine kadar transfer tahtasının mutlaka açılması gerektiğini dile getiren taraftarlar, “Mevcut kadroyla alabileceğimiz mesafe ortada. Ligin lideri ile aramızda 7 puanlık fark var. Maçımız eksik ama bu durum puansal açıdan büyük bir sıkıntıda olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor” dediler.

Erzurumspor için devre arasına kadar çok acil bir eylem planı gerektiğini anlatan taraftarlar, “Yaz transfer sezonunda açılamayan transfer tahtasını devre arasında açtırmak büyük bir mücadele gerektirir. Yönetimin şimdiden buna odaklanması ve takımın da bundan sonraki maçlarda var gücüyle mücadele etmesi lazım. Aksi halde toparlanmamız mümkün olmayabilir!” diye konuştular.


13.09.2022 14:13:21