Dadaş düğmeye bastı

Yeni sezonun planlaması için mesaiye başlanan mavi beyazlı takımda, bölge kulüplerinde kiralık oynayan futbolcular geri çağrıldı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da ilk etap kampı 27 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’in yeni sezonun planlaması için mesaiye başladığı mavi beyazlı takımda, bölge kulüplerinde kiralık oynayan futbolcularsa geri çağrıldı. Erzurumspor’da yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvayan yönetim ve teknik heyet, bir yandan sözleşmesi sona eren futbolcularla görüşmelere devam ederken, diğer yandan da transfer tahtasını açtırmak için uğraşıyor. Futbolcuların da, önümüzdeki hafta Cuma gününden itibaren kulüpte toplanmaya başlayacakları belirtiliyor.

İLK ETAP KAMPI 27 HAZİRAN’DA
B.B. Erzurumspor’da öncelikli gündem maddesi, transfer yasağını sona erdirmek. Bunun için de kulüpten alacaklı futbolcularla görüşmeler son sürat devam ediyor. Erzurumspor yönetimi bir yandan transfer tahtasının açılması için çabalarken, teknik yönetimle birlikte ise yeni sezonun planlamasını yapıyor. Bölgedeki futbol kulüplerinde kiralık olarak top koşturan Erzurumsporlu futbolcuların geri çağrılacağı öğrenilirken, bu oyuncuların 27 Haziran’da başlayacak olan ilk etap kampına da dahil edileceği bildirildi.

BAŞKANLIK KONUSU ÖNEMLİ DEĞİL
Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, kulübün yönetimsel sorunlarının bir şekilde aşılabileceğini belirterek, “Başkan öyle da böyle belirlenir, birileri bulunur. Şu anda önemli olan transfer tahtasının açılması ve kadronun yenilenmesi… Bu konu başkanlıktan bile önemli, çünkü nitelikli bir kadronuz yoksa başkanın kim olduğunun da bir önemi kalmıyor zaten. Bu yüzden evvela bu sorunun çözülmesi gerekiyor” diye konuştular.


15.06.2022 15:21:19