Dadaş için maç günü

Süper Toto 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK için maç günü gelip çattı. Ligin 5’inci haftasını bay geçen ve 6’ncı hafta karşılaşmasına bugün deplasmanda çıkacak olan mavi beyazlı takım, bugün Keçiörengücü’ne konuk olacak. Saat 13.30’da başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak olan maçı hakem Caner Ak yönetecek. Dadaşların yoğun bir hazırlık dönemi geçirdği karşılaşmaya Ankara’daki Dadaşların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

 

TAKIM ANKARA’YA GİTTİ

Ankara Keçiörengücü maçı için Erzurum’dan dün ayrılan ve oteline yerleşen Erzurumspor FK’lı futbolcular, maç saatini beklemeye koyulurken, söz konusu karşılaşmada bir zamanların mavi beyaz formalısı Rashad Muhammed de, eski takımına karşı mücadele edecek. Herhangi bir eksiklik ve sakatlığın bulunmadığı Erzurumspor’da, Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ve yardımcısı Serkan Zaimoğlu ise, kırmızı kart cezalısı oldukları için maçı tribünden izleyecek. Dadaşları sahaya yine Uğur Bayarslan çıkartacak.

 

TARAFTAR GALİBİYET İSTİYOR

Erzurumsporlu taraftarlar, Dadaş’ın artık şeytanın bacağını kırması gerektiğini dile getirerek, “Üç hafta aldığımız beraberlik sonuçlarının ardından Tuzla mağlubiyetiyle büyük bir yara almıştık. Umuyoruz bu maçta ilk galibiyetimizi alır ve hanemize 3 puanı daha yazdırmış oluruz. Takımımızın bunun için hakkıyla mücadele edeceğine eminiz” dediler.


17.09.2022 11:30:37