Dadaş’ta yoğun mesai

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Ahmet Dal mesaisi devam ediyor. Transfer tahtasını açtırmak için gecesini gündüzüne katan Kulüp Başkanı Ahmet Dal, sezonun başlamasına bir ay kala kadroya peş peşe takviyede bulunmayı planlıyor. Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in tüm imkanları seferber ettiği B.B. Erzurumspor için sıra dışı bir koşturmaca içerisine giren Ahmet Dal’ın, müjdeli haberleri önümüzdeki günlerde camiayla paylaşması bekleniyor.

 

ALİ DEMİRHAN HAREKETLİLİĞİ

Bu arada Ali Demirhan’ın da dün Erzurum’a bir işadamıyla birlikte gelmesi, camiada hareketliliğe neden oldu. Beraberindeki Arap işadamının kulübe talip olduğu yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düşerken, konuyla ilgili olarak hiçbir taraftan resmi bir açıklama yapılmadı. Demirhan ve beraberindeki işadamının Onursal Başkan Mehmet Sekmen’le görüştüğü ve sürecin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı dile getiriliyor.

 

TARAFTARLAR SIKILIYOR

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar, kulübün artık belirsizlik sarmalından kurtulması gerektiğini vurgulayarak, “Fikstür çekildi, zaman daralıyor. Artık önümüzü görmemiz ve bir şekilde yolumuza bakmamız gerekiyor. Kulüple ilgili olarak hangi karar alınacak ve hangi adımlar atılacaksa artık atılsın” şeklinde konuştular.


08.07.2022 10:08:34