Günde çift idman

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. İkinci etap kampına önceki gün başlayan mavi beyazlı takım, kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarına ağırlık verirken, idmanlar hem salonda, hem de yeşil sahada yürütülen teknik-taktik çalışmalarla devam ediyor. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer yönetiminde sürdürülen idmanlarda futbolcuların performansı göz doldururken, takımda transfere yönelik çalışmalar da sürüyor. Takımın transfer tahtasının kapanmasına neden olan futbolcularla görüşmeler devam ederken, Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın kaynak arayışı da sürüyor.

 

KULÜPTE SATIŞ BELİRSİZLİĞİ

Öte yandan Erzurumspor kulübünü satın almayı düşünen Katarlı iş adamıyla her konuda anlaşmaya varıldığı ileri sürülüyor. Yüksek irtifa kamp merkezi ve tesislerin 10 yıllığına kiralanacağı ve takımın tüm borçlarının ödeneceği edinilen bilgiler arasında yer alırken, süreçle ilgili resmî açıklamanın ise bugün yapılacağı iddia ediliyor.

 

TARAFTAR TEDİRGİN

Taraftarlar, kulübün satış sürecinin bir an önce netlik kazanması gerektiğini vurgulayarak, “Sezon bitmiş biteli vakit kaybedip duruyoruz. Transfer tahtası kapalı, bu saatten sonra kimi bulup kimi alacağız? Belirsizlik sürecine şimdi de bu satış konusu eklendi. Sonuç be olacak o da bilinmiyor. Belirsizlikler üst üste. Artık bunun adı her ne ise koyulmalıdır” dediler.


15.07.2022 12:21:34