Hayat memat maçı

Erzurumspor FK, Pazartesi günü oynayacağı Denizlispor karşılaşmasında sadece kendisi gibi galibiyete hasret bir takımla oynamayacak.

Erzurumspor FK, Pazartesi günü oynayacağı Denizlispor karşılaşmasında sadece kendisi gibi galibiyete hasret bir takımla oynamayacak. Mavi beyazlı takım, bu maçta aynı zamanda Mesut Bakkal’dan da puan almaya çalışacak. Denizlispor’un Teknik Direktörlüğünü yapan Mesut Bakkal, önceki dönemlerde Erzurumspor’da da görev yapmış, ancak Bakkal’ın bu görevi uzun soluklu olmamıştı. Horozları Erzurumspor’a karşı hem çalıştıran hem de hırsla dolduran Mesut Bakkal, kulüp yönetiminden de tam destek alırken, mavi beyazlı takım ise bu maçı yeni bir sayfa olarak görüyor.

 

İKİ TAKIM İÇİN DE ZOR MAÇ

Altaş Denizlispor da, tıpkı Erzurumspor gibi ligde sıkıntılı günler geçiriyor. Sezon başından bu yana sadece 2 puan toplayabilen Ege temsilcisi, ilk galibiyeti Erzurum’da elde etme planları yaparken, Erzurumspor ise, Ege temsilcisini Kazım Karabekir Stadyumu’ndan eli boş göndermek istiyor. Her iki takım için de büyük önem taşıyan maç, aynı zamanda küme düşme hattının da yeniden şekillenmesi anlamına gelecek. Halen ligin en son sırasında bulunan Denizlispor, Erzurumspor’u yenmesi halinde üst sıralara doğru önemli bir hamle yapmış olacak.


29.09.2022 15:35:34