Kan değişimi şart!

Tuzlaspor ve Keçiörengücü mağlubiyetlerinin ardından Erzurumspor FK’da bu kez teknik heyet tartışma konusu oldu.

Tuzlaspor ve Keçiörengücü mağlubiyetlerinin ardından Erzurumspor FK’da bu kez teknik heyet tartışma konusu oldu. Erzurumsporlu taraftarlar, yönetime çağrıda bulunarak Muzaffer Bilazer isminin artık ciddi ciddi ele alınması gerektiğini hatırlattılar. Mavi beyazlı takımın sahada ne oynadığının bile belli olmadığını dile getiren taraftarlar, “Sahada oynanan futbolun hocanın cezalı oluşuyla hiçbir ilgisi yok. Çünkü takımın ne oynadığı belli değil, bir sistem yok, bir oyun kurgusu yok, bir futbol aklı yok. Bu mantıkla bundan sonraki haftalar bizim için kâbusa döner” dediler. Keçiörengücü’nün dün fark atılabilecek bir oyun oynadığını söyleyen taraftarlar, “Takımımızın sistemli bir oyun planı olsaydı, o sahadan fark atarak 3 puanla rahatlıkla ayrılabilirdik. Ancak biz 3 kornerden 3 gol yemeyi tercih ettik. Muzaffer Bilazer kesinlikle takımın başında sahada olmayışını gerekçe ve bahane olarak göstermeye çalışmasın. Bilazer saha kenarında olsaydı bile bu sonuç kaçınılmaz olacaktı. Çünkü takım hiç çalışmamış ve ne oynadığını dahi bilmiyor” dediler.

 

BİLAZER İLE BU İŞ GİTMEZ

Erzurumspor yönetiminin takımın başına mutlaka yeni bir isim getirmesi gerektiğini vurgulayan taraftarlar, “Bazı şeyleri görmek için illa da yaşamaya gerek yok. Muzaffer Bilazer ile bu gençlerin varabileceği bir sonuç da yok. Tez zamanda takımın başına yeni nir hoca getirilmeli ve teknik heyet baştan sona yenilenmelidir. Muzaffer Bilazer ise kulüpteki görevine daha önce olduğu gibi Sportif Direktör olarak devam etmelidir” diye konuştular.

 

YOKSA KÜME DÜŞERİZ

Bu çağrının dikkate alınmaması halinde tamımla birlikte yönetimin de büyük bir çıkmaza gireceğini kaydeden taraftarlar, “Takımı ancak bu şekilde toparlayabilir ve doğru bir isimle yola devam edebiliriz. Aksi halde küme düşmek bizim için kaçınılmaz bir sona dönüşecektir” dediler.


19.09.2022 16:22:25