Özhaseki ile Dadaş buluşması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Erzurumlu belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Erzurumlu belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Genel merkezde Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli ve Horasan Belediye Başkanı Abdülkadir Aydın’ı konuk eden Özhaseki, ilçelere yapılan çalışmaları masaya yatırdı. Başkanlardan, ilçelerinde hayata geçirdikleri yatırımlar ve projelerine dair kapsamlı bilgiler alan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, surum değerlendirmesi de yaptı. Hınıs, Pasinler, Çat, Körüköy ve Horasan belediye başkanlarıyla tek tek görüşerek taleplerini de kayda geçti. Erzurum’dan Ankara’ya giden belediye başkanların beklentilerine dair notlar alan Özhaseki, her zaman olduğu gibi yine eser siyaseti vurgusunda bulundu.

 

BELEDİYELERDE AK PARTİ FARKI

AK Parti hükümetlerinin 2002 yılından bu yana yerel yönetimleri adeta uçurduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Belediyelerimizin her birisi bugün adeta hükümet gibi çalışıyor, yatırım üstüne yatırım yapıyor. İşte bu Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin yerel yönetimlere bakış açısını ortaya koyuyor” diye konuştu. 

 

DÖLEKLİ “DEVAM” DEDİ

Öte yandan Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile buluşmasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Dölekli, şunları kaydetti: “İlçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ve gerçekleştireceğimiz projelerimizi paylaştığımız AK Partimizin Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Mehmet Özhaseki Beye misafirperverlikleri, ilgi ve alakaları dolayısıyla teşekkür ediyorum. İlçemiz için durmak yok, yorulmak yok; çalışmaya devam, eser üretmeye devam”


03.09.2022 11:18:38