Sende var, bende var ONDA HİÇ YOK!

Mavi beyazlı camianın istifasını beklediği Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer’in bazı yayın kuruluşlarına verdiği demeçler “pes doğrusu!” dedirtti.

Mavi beyazlı camianın istifasını beklediği Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer’in bazı yayın kuruluşlarına verdiği demeçler “pes doğrusu!” dedirtti. “Golü çok geç bulduk, süre olsaydı belki sonuç farklı olabilirdi” diyen Bilazer’in, ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleri ile takımın çok daha dirençli oynadığını ifade etmesi ise itiraf olarak yorumlandı. Erzurumsporlu taraftarlar, “Takımına neyi nasıl oynattığını ve kimi ne zaman oynatacağını bilmiyorsa, bu işi yapmasın” diyerek, Bilazer’e sert tepki gösterdiler. Bilazer’in her maç sonunda aynı açıklamayı yaptığını hatırlatan taraftarlar, “Aradan 9 hafta geçti ve takımda zerre ilerleme yok, tam tersine geriye gidiş var. Takımın düzelmesini, daha doğrusu futbol oynamasını bekleye bekleye sezonun sonunu küme düşerek getireceğiz” dediler.

 

ALTAY HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Öte yandan Erzurumspor FK’da Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Altay maçının hazırlıkları başladı. Kulüp tesislerinde Muzaffer Bilazer nezaretinde başlayan idmanlarda teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapılırken, taraftarlar kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan idman görsellerine bile tepki gösterdi. Taraftarlar, mavi beyazlı futbolculara idman yaptırma zahmetinde bulunulmaması gerektiğini vurgulayarak, “İdman yapmakla yapmamak arasında bizim takım için nasılsa bir fark yok. Bu yüzden hiç yorulmasınlar, hem içeride, hem de dışarıda yenilmeye devam etsinler. Çünkü bu anlayışla 24 saat idman bile yapsalar durum değişmez!” şeklinde görüş paylaştılar.

 

 

 

Havaların soğumaya başlaması ve yağışların etkili olmasıyla birlikte bir süredir belediyelerde devam eden kış hazırlıklarında sona gelindi.


19.10.2022 09:45:59