TAHTAYI REİS AÇAR!�

Giresunspor Kulübü’nün sosyal medya hesaplarından paylaşılan teşekkür mesajı, gözlerin bir anda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrilmesine neden oldu.

Erzurum’da futbol gündemi dün Giresunspor’un açılan transfer tahtası oldu. Giresunspor Kulübü’nün sosyal medya hesaplarından paylaşılan teşekkür mesajı, gözlerin bir anda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrilmesine neden oldu. Transfer tahtası tıpkı Erzurumspor FK gibi kapalı bulunan Giresunspor’a yardım eli uzatan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Dadaşlar, “Erzurum’un AK Parti’ye ve hükümetlerine verdiği destek ortada. Eğer böyle bir yardım söz konusu ise, bunu en başta Erzurum hak ediyor. Cumhurbaşkanımızdan isteğimiz, takımımızın karşı karşıya bulunduğu bu zor durumdan kurtarılmasıdır” dediler.

 

BİR İŞARETİ BİLE YETER!

Erzurumspor’un transfer yasağının kaldırılabilmesi için gerekli paranın 60 milyon lira olduğunu kaydeden Dadaşlar, “Bu rakam Cumhurbaşkanımızın bir işaretiyle bile temin edilebilir. Erzurumspor, Erzurum’un göz ağrısı ve bu takıma kim sahip çıkarsa biz de ona sahip çıkarız!” diyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan hamle beklediklerini kaydettiler. Erzurumsporlu taraftarlar, “Bu iş Giresunspor için nasıl mümkün olabiliyorsa, Erzurumspor için de mümkün olmalıdır. Bunun için gerekirse siyasilerimiz devreye girmeli ve Erzurumspor’un transfer tahtasının açılması için destek beklediğimiz Cumhurbaşkanımıza iletilmelidir” diye konuştular.


19.08.2022 13:11:06