Taraftar tedirgin

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da transfer tahtası belirsizliği sürerken, taraftarlar, bu sorunun çözümü için 3 Ağustos’un çok geç olacağını dile getiriyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da transfer tahtası belirsizliği sürerken, taraftarlar, bu sorunun çözümü için 3 Ağustos’un çok geç olacağını dile getiriyor. Ahmet Dal yönetimindeki kulübün kongreyi beklemeden transfer tahtasını açtırması gerektiğini vurgulayan taraftarlar, “3 Ağustos’a kadar beklersek; zaten 10 gün sonra yeni sezon başlamış olacak. Biz o tarihe kadar beklersek, transfer tahtasını açtırmış olmamızın bile neredeyse hiç anlamı kalmamış olur” dediler.

 

ZAMAN KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK

Takımın acilen takviyeye ihtiyaç duyduğunu ve bu eksikliğin giderilmesinin önemli olduğunu ifade eden taraftarlar, “Sanki yönetim bu iş için 3 Ağustos tarihini bekliyormuş gibi bir hava var. Bu tamamen vakit kaybı olur. Zaten saçma sapan kulüp satın alma söylentileri yüzünden kaybedeceğimiz kadar vakit kaybettik. Kayıplarımızı yenilerini eklemeyelim!” diye konuştular.

 

ENGELLERİ BİRLİKET AŞACAĞIZ

Bu arada mavi beyazlı takımda ise yeni sezon hazırlıkları dün de devam etti. Kulüp tesislerinde sürdürülen idmanlara Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer nezaret ederken, futbolcuların performansı ise her geçen gün artmaya başladı. Kampın çok verimli geçtiğini anlatan Bilazer, “Sorunlarımızı aşarak ilerliyoruz. Yeni sezonda yeni hedeflerimize yine hep beraber ulaşacağız” dedi.


23.07.2022 11:56:19