Yurdagül’den üniversite çıkarması

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, üniversite öğrencileriyle buluştu. Atatürk Üniversitesi’nde yeni akademik yılın başlamış olması nedeniyle üniversiteye çıkarma yapan Başkan Yurdagül, Ülkü Ocakları’nın standını gezdi, üniversite hayatına yeni başlayan öğrencilerle sohbet etti. Ülkü Ocakları İl Başkanı Mevlüt Özcan’ın da eşlik ettiği ünivesite programında Erzurum’a yeni gelen üniversite öğrencileriyle tanışan, sohbet eden ve beklentilerine kulak veren Adem Yurdagül, Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim görmenin ayrıcalığına da dikkat çekti. 

YURDAGÜL’DEN VURGU 
Sohbet ettiği öğrencilere Atatürk Üniversitesi’nin 67 yılı geride bırakan bir eğitim çınarı olduğunu hatırlatan MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül, “İlim ve irfanla bu çınarın altında buluşan yyüz binlerce mezun arasında bugün üniversite rektörleri, dekanlar, milletvekilleri, bakanlar, bürokratlar ve devlet adamları yetişti. Atatürk Üniversitesi, hem mezunlarıyla ve yüksek akademik altyapısı ve potansiyeliyle bugün Türkiye’de üniversite kuran üniversite unvanıyla biliniyor. Böylesine özel ve nitelikli bir eğitim ocağında yükseköğrenim görecek olmak gerçekten büyük ayrıcalık” diye konuştu. 

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR 
Öte yandan üniversitede kurulan Ülkü Ocakları standında MHP İl Başkanı Adem Yurdagül’le tanışan öğrenciler de, karşılaştıkları sıcak ilgi ve alakadan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim görmek bizim için de büyük mutluluk olacak. Burada karşılaştığımız sıcak ilgi ve yakınlık, bu şehrin yabancısı olduğumuzu bile bize anında unutturdu. Herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.


04.10.2024 09:35:52