Aziziye’de AK Gençlik buluşması

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı sona erdi. Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nin ev sahipliği yaptığı istişare buluşmasına AK Parti’nin İlçe Gençlik Kolları Başkanları katıldı. İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler’in açılış ve sunum konuşmasıyla başlayan kampta, İlçe Başkanları da konuşmalar yaptı, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Gençlik faaliyetleri, beklentiler, talepler ve önerilerin en ince ayrıntısına kadar değerlendirilip masaya yatırıldığı İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme buluşmasına, günün sonunda İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve Erzurum  İl Başkanı Mehmet Emin Öz de katıldı. Gençlerle bir araya gelen Altınok ve Öz, istişare kampının hayırlı olmasını diledi, gençlere bol bol tavsiyelerde bulundu. Selami Altınok, sağlam bir gençliğin sağlam bir gelecek olduğunun altını çizerek, “Gençlerimizin daha bu yaşlarda ülke ve millet adına gayret içerisine girmiş olmaları, bizleri gelecekte nasıl bir Türkiye’nin beklediğini gözler önüne seriyor” dedi.

 

GENÇLERİMİZ HARIL HARIL

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de, gençliğin siyasetteki aktif rolüne AK Parti ile kavuştuğunu dile getirerek, “Türk siyasetinde hiçbir siyasi parti, AK Parti kadar gençlik üzerinde durmamış, gençliğe özel adımlar atmamış ve gençlik politikaları üretmemiştir. Ve yine hiçbir siyasi partinin arkasında AK Partimizin arkasında bulunan gençlik desteği olmamıştır” diye konuştu.

Gençlik Kolları Erzurum İl Başkanlığı’nın, gayreti, çalışkanlığı ve özverisiyle takdiri hak ettiğini vurgulayan Başkan Mehmet Emin Öz, “Gençlik teşkilatımızı sürekli gayret ve çalışır vaziyette görmek, bizim için büyük mutluluk. Bu ve benzeri istişare kampları, çözüm odaklı buluşmalar ve seçim öncesi stratejilerin belirlendiği toplantılar, teşkilatlarımıza dinamik bir yapı kazandırıyor. Biz gençlerimizle varız, genç enerji ile yolumuza devam ediyoruz. Gençlerimize, gençlik teşkilatımıza ve tüm genç kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

 

HER FIRSATTA BİR ARADAYIZ

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler ise, buldukları her fırsatı gençlerle bir araya gelmek için değerlendirdiklerini belirterek, “İlçe başkanlarımızla sürekli bir araya geliyor, hem durum analizi yapıyor, hem de yol haritamızı belirliyoruz. Teşkilatlarımızı sürekli aktif ve dinamik halde tutmak, gelişmeler ve değişimlere karşı yenilenmelerini sağlamak en büyük amacımız. Bu manada tüm ilçe gençlik kolları başkanlarımıza ve teşkilat mensubu genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Aziziye İlçe Kampı da bu doğrultuda çok verimli geçti. İstişarelerde bulunduk, sunumlar yaptık, gençlik faaliyetlerimizi değerlendirdik. Kamp sonunda da kıymetli büyüklerimizle bir araya geldik, tecrübelerini dinledik” şeklinde konuştu.

  • 3 / 1 Aziziye’de AK Gençlik buluşması 0

  • 3 / 2 Aziziye’de AK Gençlik buluşması 1

  • 3 / 3 Aziziye’de AK Gençlik buluşması 2