ÖZEL HABERHaber Girişi : 15 Ağustos 2022 11:31

Dadaş için maç günü

Dadaş için maç günü
TFF Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasının kapanış maçı, bugün Erzurum’da oynanacak.

TFF Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasının kapanış maçı, bugün Erzurum’da oynanacak. Erzurumspor FK’nın Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynayacağı Pendikspor karşılaşması saat 21.00’de başlayacak. Ligin açılış maçını kendi evinde ve kendi taraftarı önünde oynayacak olan mavi beyazlı takımda hazırlıklar dün sona ererken, Erzurumsporlu futbolcuların bugün sadece kısa bir ter idmanı yapması bekleniyor. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer nezaretinde son bir haftayı Pendikspor maçına hazırlanarak geçiren Erzurumspor FK’lı futbolcular, sezona 3 puanlı bir başlangıç yapmayı çok arzuluyor.

 

LİGİN FAVORİ EKİPLERİNDEN

TFF 1. Lig’de pek konuşulmasa da, Pendikspor futbol otoriteleri tarafından favori olarak gösterilen bir takım. Erzurumspor FK karşısında nasıl bir performans ortaya koyacağı çok merak edilen İstanbul temsilcisinin, Erzurum’dan mutlak galibiyetle ayrılmak için tüm gücüyle mücadele edeceği belirtiliyor.

Erzurumspor FK Teknik Sorumlusu Muzaffer Bilazer ise, takımın çok yoğun bir haftayı geride bıraktığını dile getirerek, “Bu maçı galibiyetle sonuçlandırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

TARAFTARLAR DERT YANDI 

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, yeni bir sezona daha sancıyla başladıklarını ifade ederek, “Her sezon öncesi ve başında benzer sorunları yaşamak bizde artık gelenek haline geldi. Bakalım Pendikspor maçında nasıl bir takım ve nasıl bir oyun izleyeceğiz?” diye konuştular.