ÖZEL HABERHaber Girişi : 14 Ekim 2022 09:30

Dadaş kendinden emin

Dadaş kendinden emin
Spor Toto 1. Lig’in 9’uncu hafta karşılaşmaları bugün oynanacak Boluspor-Denizlispor maçıyla başlayacak.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, “Bodrumspor maçında herkes çok farklı bir kimliğe bürünmüş bir takım görecek” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 9’uncu hafta karşılaşmaları bugün oynanacak Boluspor-Denizlispor maçıyla başlayacak. Erzurumspor’un Pazar günü kendi evinde Bodrumspor’u konuk edeceği karşılaşma ise, Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Maç hazırlıklarının son sürat devam ettiği mavi beyazlı takımda, Bodrumspor maçına özel bir oyun planı yapılırken, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ise kendinden emin konuştu. Bilazer, “Takımımız bu maçta çok farklı bir kimliğe bürünmüş olacak. Hem geride bıraktığımız iki maçlık galibiyet, hem takımımızın özel oyun planı ve hem de taraftarımızın desteğiyle inşallah biz bu maçı alacağız” diye konuştu.

 

BİLAZER’DEN TARAFTARA ÇAĞRI

Kazım Karabekir Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşma için taraftarlara seslenen Muzaffer Bilazer, “Tribünleri tıklım tıklım doldurarak, takımımıza sahip çıktığımızı gösterelim. Tuzlaspor ve Keçiörengücü mağlubiyetleri moralimizi bozdu, sonraki galibiyetler de açıkçası vasat futbol sebebiyle pek bir keyif vermedi. Ancak biz elde ettiğimiz 6 puanla yeniden özgüven kazandık. Taraftarımızın da desteğiyle Bodrumspor’u Erzurum’dan eli boş göndereceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan taraftarlar ise, ilgi gösterdikleri her maçın sonunda mağlubiyet yaşadıklarını anımsatarak, “Tribünlere gitsek bir türlü, gitmesek öbür türlü” görüşünü paylaştılar.