ÖZEL HABERHaber Girişi : 06 Temmuz 2022 13:04

Dadaş’ta mesai yoğun

Dadaş’ta mesai yoğun
Kamp dönemini hazırlık maçlarıyla süsleyen mavi beyazlı takımda, Ahmet Dal başkanlığındaki yönetim ise çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da ilk etap yaz kampı sürüyor. Kamp dönemini hazırlık maçlarıyla süsleyen mavi beyazlı takımda, Ahmet Dal başkanlığındaki yönetim ise çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Transfer tahtasının önümüzdeki günlerde açılması ihtimalinin çok büyük olduğu ifade edilirken, Dadaş’ın bu gelişmenin hemen ardından kadroya yeni isimler eklemesi bekleniyor. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer’in nezaret ettiği kamp çalışmalarında performans en üst düzeye ulaşırken, taraftar ise yönetimden müjdeli haberler bekliyor. Erzurumsporlu taraftarlar, kulüp başkanlığı noktasındaki belirsizliğin sona ermiş olmasından mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Önümüzde kaldı transfer yasağı; bu sorunu da çözersek, takımımızın güçlü bir kadroyla sezona güzel bir başlangıç yapabileceğine inanıyoruz” dediler.

 

ALTYAPIYA ÖNEM VERİLSİN!

Öte yandan Erzurumspor’da altyapıda oynayan gençlerin ön planda tutulmasını isteyen taraftarlar, “Bizim altyapıda gerçekten güzel iş yapacak isimler var. Onları değerlendirmenin ve yetiştirmenin yollarını bulmalıyız. Maçlarda onlara süre verilirse, hem özgüven kazanır, hem de deneyim edinmiş olurlar. Bu bakımdan teknik heyetten ve yönetimden beklentimiz, altyapıda top koşturan cevherlerin işlenmesidir. Çünkü altyapıda gerçekten de ciğerini ortaya koyarak oynayacak isimler var. Ahmet Dal Başkanın bu hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz” diye konuştular.