ÖZEL HABERHaber Girişi : 10 Ağustos 2022 12:35

Dadaş’ta Pendik hazırlığı

Dadaş’ta Pendik hazırlığı

Erzurumspor FK’da Pendikspor mesaisi devam ediyor. Mavi beyazlı takım, Pazartesi günü oynayacağı açılış maçında taraftarına galibiyet sevinci yaşatma planları yaparken, Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ise, ligin havasının hazırlık maçlarına göre çok daha değişik olacağını düşünüyor. Bilazer, Erzurumsporlu taraftarların endişeye kapılmamalarını isteyerek, “Ben şahsen hazırlık maçlarından dolayı moral ve motivasyonu düşüşe azalan taraftarlarımıza 3 puan hediye edeceğimizi düşünüyorum” ifadesini kullandı.

 

HEDEF GALİBİYET

Kulüp tesislerinde dün de devam eden Pendikspor maçı hazırlıklarında teknik-taktik ve çeşitli oyun kurguları üzerinde çalışan Bilazer’in talebeleri, kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları yapmayı da ihmal etmedi. Mavi beyazlı futbolcular, 1. Lig’in yeni ekiplerinden olan Pendikspor’u Erzurum’da mağlup ederek lige güzel bir başlangıç yapmayı arzu ettiklerini dile getirerek, “Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

 

TARAFTAR MERAK İÇİNDE

Öte yandan taraftarlar ise, geçtiğimiz sezonun devre arasından bu yana kapalı bulunan transfer tahtasının ne zaman açılacağını merak ediyor. Ahmet Dal ve yönetiminden artık somut bir yol haritası beklediklerini kaydeden taraftarlar, sürece ilişkin her detay ve ayrıntının kamuoyuyla paylaşılmasını isteyerek, “Neredeyiz, hangi aşamada ve hangi noktadayız bilmek istiyoruz” diye konuştular.