ÖZEL HABERHaber Girişi : 28 Temmuz 2022 11:01

Dadaş ter döküyor

Dadaş ter döküyor
Kulüp tesislerinde her gün ayrı bir idman programının uygulandığı B.B. Erzurumspor’da, Bilazer ise futbolcularla özel olarak ilgileniyor.

B.B. Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Dün Gürcistan’ın Kutaysi takımıyla hazırlık maçına çıkan mavi beyazlı takımda, antrenmanlar ise çift idman şeklinde yapılıyor. Kulüp tesislerinde her gün ayrı bir idman programının uygulandığı B.B. Erzurumspor’da, Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ise futbolcularla özel olarak ilgileniyor. Rashawel’den Estrella’ya, Eren Tozlu’dan Mustafa Yumlu’ya varıncaya kadar tüm futbolcuların yoğun bir performans sergiledikleri idmanlar, teknik heyeti memnun ederken, mavi beyazlı yönetim ise, bir yandan transfer yasağını kaldırmak için uğraşırken, diğer yandan da 3 Ağustos’ta yapılacak olan kongrenin hazırlıklarını yapıyor.

 

PARA ALAMAMAKTAN İYİDİR!

B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, transfer tahtasının kapanmasına sebep olan toplam borcun 60 milyon liranın üzerinde olduğuna dikkati çekerek, “Taraflarla, avukatlar ve menajerlerle tek tek görüşmeler yapıyoruz. Anlaşmak ve uzlaşmak, hepimizin faydasına olacak. Alacaklı olan taraflar için şunu özellikle ifade etmek istiyorum; kulübü çözümsüzlük içerisinde bırakıp hiç para alamamaktansa, anlaşarak para almak çok daha makul bir yol olur. Bu bakımdan biz uygun şart ve koşullarda borcunu ödeyen taraf olmak istiyoruz, bunun için çalışıyoruz”  diye konuştu.