ÖZEL HABERHaber Girişi : 31 Ağustos 2022 10:37

Erzurum’da Efkan Ala buluşması

Erzurum’da Efkan Ala buluşması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, bir dizi temasta bulunmak üzere Erzurum’a geldi.
Erzurum’da Efkan Ala buluşması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, bir dizi temasta bulunmak üzere Erzurum’a geldi. AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un eşlik ettiği Efkan Ala, il başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi, görüş alışverişinde bulundu. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de katıldığı istişare toplantısında, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Deniz Çelik ve Gençlik Kolları İl Başkanı Gökberk Kocaaliler de hazır bulundu. İçişleri Bakanlığı yanı sıra Erzurum Milletvekilliği de yapmış olan Efkan Ala, yine kendisi gibi bir dönem İçişleri Bakanlığı yapmış olan Selami Altınok’la birlikte teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. 2023 yılının Türkiye için çok özel bir süreci ifade ettiğini söyleyen Efkan Ala, “Türkiye’de birlik ve beraberliğe her zamankinden çok daha ihtiyaç duymaktayız. Bir olursak, birlik ve beraberlik içerisinde aynı heyecan, aynı şevk ve iştiyakla çalışmaya devam edersek, milletimizin sıhhat ve selametine giden yolda emin adımlarla yürümeye devam ederiz” diye konuştu.

 

HEPİMİZE SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Süreçte AK Parti’nin tüm neferlerine büyük sorumluluklar düştüğünü vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, “2002 yılından bu zamana kadar kaydedilen bir mesafe ve elde edilen kazanımlar var. Türkiye’nin 20 yıl önceki haliyle bugünü arasında uçurumlar kadar büyük bir gelişmişlik farkı var. Eski Türkiye, birilerinin ve bir takım çevrelerin talimatıyla, baskısıyla ve kontrolü ile yönetilirdi. Ama şimdiki Türkiye oyun kuruyor, bulunduğu coğrafyaya liderlik ediyor, dünya gündeminde hep ön sıralarda yer alıyor. Kendi ayakları üstünde duruyor, kendi kararlarını kendisi veriyor. Bu durum elbette bazı çevreleri rahatsı etti; bunun önüne geçmek istiyorlar, bu durumu kabullenemiyorlar. Bunun için de ellerinden geleni yapıyor, içeride ve dışarıda ne kadar enstrüman ve yol arkadaşları varsa kullanıyorlar. Peki biz bunlara fırsat mı vereceğiz? Elbette vermeyeceğiz. Milletimiz için, ülkemizin yarınları ve geleceği için, milletimizin sıhhat ve selameti için koşturmaya, çalışmaya, bıkıp usanmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Her birimize önemli yükümlülükler düşüyor. Bu sorumluluklarımızı ülkemiz ve milletimiz adına kusursuzca yerine getirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

EFKAN ALA’YA BÜUÜK İLGİ

Teşkilat mensuplarıyla istişarelerde bulunan ve 2023 hedeflerini konuşan Efkan Ala, daha sonra beraberindekilerle birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretleri de gerçekleştirdi. Dadaşların büyük ilgi gösterdiği Ala ve beraberindekiler, daha sonra Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Mehmet Sekmen’e misafir oldu.