ESKİ’nin hızına yetişilemiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri; merkezde ve kırsalda aralıksız çalışmaya devam ediyor. Yeni içme suyu ve kanalizasyon hatlarının döşenmesinden bakım ve onarım çalışmalarına kadar birçok bölgede seferber olan ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hem suyu koruyor, hem de suyu en uzak noktalara kadar ulaştırıyor.

Konuyla ilgili olarak ESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede, şunlar kaydedildi: “İl genelinde sürdürdüğümüz altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimiz Tekman İlçesi Işıklar Mahallesi 200 metre yeni kanalizasyon hattı ve Çakalok Mezrası içme suyu bağlantı çalışmalarını tamamlandı. İspir İlçesi Merkez içme suyu hattı memba ve drenaj çalışmaları devam ediyor. Narman İlçesi Ergazi, Başkale ve Şekerli Mahalleleri içme suyu ve kanalizasyon hattı arıza giderme çalışmaları tamamlandı. Olur İlçesi Merkez arızalı sayaç değişim çalışmaları devam ediyor”

 

ERZURUM’UN HER YERİNDELER

Erzurum’un Köprüköy ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesi'nde devam eden 18 kilometre içme suyu hattı, 6 kilometre kanalizasyon hattı ve 3 adet içme suyu deposu yapım çalışmalarının da tamamlandığı yönünde kamuoyunu bilgilendiren ESKİ Genel Müdürlüğü, diğer çalışmaları ise şöyle sıraladı:

“Narman İlçesi Demirdağ Mahallesi içme suyu hattı yenileme çalışmaları devam ediyor. Tekman İlçesi Koçyayla Mahallesi yeni 700 metre kanalizasyon hattı çalışmaları devam ediyor. Tekman İlçesi Çayırdağ Mahallesi 200 metre yeni içme suyu hattı çalışmaları tamamlanmıştır”

 

PERSONELLERE EĞİTİM

Öte yandan ESKİ Genel Müdürlüğü’nde görevli personellerin mesleki eğitimlerine de büyük özen gösteriliyor. Bu konuda yapılan açıklamada ise, “Vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak, çağın yeniliklerini ve bilgi teknolojilerine dayalı bir eğitimi esas alarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebilmek amacıyla eğitim çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz.  Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü Kuzey İlçeler Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığına bağlı personellerimize abone kayıt, tahakkuk, tahsilat ve endeks okuma hususları konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı”

  • 3 / 1 ESKİ’nin hızına yetişilemiyor! 0

  • 3 / 2 ESKİ’nin hızına yetişilemiyor! 1

  • 3 / 3 ESKİ’nin hızına yetişilemiyor! 2