ÖZEL HABERHaber Girişi : 31 Ağustos 2022 10:35

Gözler PFDK’da

Gözler PFDK’da

Erzurumspor FK’da Tuzlaspor maçının hazırlıkları son sürat devam ediyor. Mavi beyazlı takımda olaylı geçen Samsunspor maçının ardından gözler Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na çevrildi. Bulduğu her fırsatta Erzurumspor’u ceza yağmuruna tutan PFDK’nın bu fırsatı da değerlendireceğine kesin gözüyle bakılıyor. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ve yardımcısı başta olmak üzere Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ı da cezalandıracağı öne sürülen PFDK’nın, kulübe para cezası da keseceği konuşuluyor.

 

BU FIRSATI KAÇIRMAZLAR

Erzurumsporlu taraftarlar, mavi beyazlı takımın üstüne herkesin hep bir taraftan geldiğine dikkat çekerek, “TFF ve PFDK senelerdir Erzurum’un canıyla oynayıp duruyor. Dolayısıyla bu fırsatı da kaçırmayacaktır. Takıma ceza üstüne ceza yağdıranların, Erzurum’daki maçı futbol katliamına dönüştüren hakeme ne yapılacağını ise hepimiz göreceğiz. Maç yönetmeye devam edecek ve yaptığı yanına kâr kalacağı gibi, Türk futbolu da yeni bir darbe daha almış olacak” dediler.

 

BİZ TEDBİRİMİZİ ALALIM

Öte yandan Tuzlaspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren mavi beyazlı takım ise, adeta hırs küpü olmuş durumda. Takıma yapılan haksızlıklar karşısında istek ve iştahı giderek artan mavi beyazlı futbolcular, Tuzla’dan en az beraberlikle dönme planları yaparken, transfer sezonunun kapanmasına da sayılı günler kaldı. Taraftarlar, transfer tahtasının bir an önce açılması çağrısını yineleyerek, “Belli ki bu sezon da bizimle uğraşmaya devam edecekler. Biz en iyisi tedbirimizi alalım” dediler.