YerelHaber Girişi : 22 Ağustos 2024 17:09

İspir’in tarihi panayırı yarın başlıyor

İspir’in tarihi panayırı yarın başlıyor
İspir Kaymakamlığı ve İspir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 23 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Tarihi İspir Panayırı’nın yarın kortej yürüyüşü ve Mustafa Yıldızdoğan konseriyle start alacak...

 Erzurum’un İspir ilçesinde 7 asırdır sürdürülen Uluslararası Tarihi İspir Panayırı’nın bu yıl ki etkinlikleri, yarın yapılacak kortej yürüyüşüyle başlayacak. Mehteran ekibi eşliğinde yapılacak yürüyüş İspir Hükümet Meydanı’ndan başlayacak ve panayır alanına kadar devam edecek. Akşam da ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan konseri düzenlenecek. 

İspir Kaymakamlığı ve İspir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 23 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Tarihi İspir Panayırı’nın ilk gününde Mustafa Yıldızdoğan, Erzurumlu sanatçılardan Aysun Gültekin 25 Ağustos Cumartesi, Nurullah Akçayır da 31 Ağustos Cumartesi günü sahne alacaklar. 

Organik ürün pazarının kurulacağı, çeşitli sanat etkinliklerinin, yarışmaların ve çalıştayların düzenleneceği etkinlik boyunca bir çok mahalli sanatçı da panayıra renk katacak. 

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, “İspir’e büyük bir coşku ve heyecan katan, sosyal ve kültürel etkinliklerinin yanı sıra ilçe ekonomisine de büyük bir katkı sunan Uluslararası Tarihi İspir Panayırı’na ülkemizin dört bir yanından katılımlar olacak. Tüm hemşehrilerimizi de panayıra davet ediyorum” dedi.