Kandilli’de gençlik buluşması

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanlığı, gençlerle Kandilli’de bir araya geldi. İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler’in de katıldığı etkinlikte 2023’te ilk kez oy kullanacak olan gençlerle sohbet buluşması gerçekleştirildi. Çok sayıda genci bir araya getiren etkinlikte İl Başkanı Kocaaliler soruları yanıtladı, ülke ve gençlik gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin artık bir dönüm noktasında olduğunu ve 2023 seçimlerinin bu yüzden çok büyük bir önem taşıdığını anlatan AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Kocaaliler, “Gençler bizim mihenk taşımız, gücümüz, enerjimiz ve sinerjimiz. Bu yüzden çıktığımız bu yolu gençler olarak bizler açacağız, her türlü engeli hep birlikte bizler aşacağız” dedi.

 

GENÇLERE ÖZEL İLGİ

Gençlerin sorularını tek tek yanıtlayan ve onlarla görüş alışverişinde bulunan AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Kocaaliler, Türk siyaset tarihinde gençliğe özel bir ilgi ve alaka gösteren tek siyasi yapılanmanın AK Parti olduğunun altını çizdi. Kocaaliler, “AK Partimiz kurulduğu günden bu zamana kadar geçleri hiçbir zaman ötelemedi, ertelemedi. Gençler hep ön planda oldu, olmaya da devam edecek. Biz 20 yıllık iktidar dönemini geride bıraktıysak, süreçte en büyük desteği gençlerden gördük. Biz de genciz ve bu hizmet yarışının birer neferiyiz. Türkiye’nin yarınlarıyız ve bize ait olan yarınları doğal olarak biz inşa edeceğiz. 2023 seçimleri işte bu yüzden çok büyük bir önem taşıyor” diye konuştu.

 

TEKE DERESİ BUUŞMASI

Öte yandan Gençlik Kolları İl Başkanlığı’nın bir başka etkinliği ise Teke Deresi tesislerinde gerçekleştirildi. Sosyal medya üzerinden davet edilen gençler, etkinliğe büyük ilgi gösterirken, onlara İl Başkanı Mehmet Emin Öz de eşlik etti. Başkan Öz’le uzun süre sohbet eden gençler, 2023 için birlik ve beraberlik mesajı verirken, İl Başkanı Kocaaliler de, gençlerle birlikte yeni etkinlikler organize etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

  • 4 / 1 Kandilli’de gençlik buluşması 0

  • 4 / 2 Kandilli’de gençlik buluşması 1

  • 4 / 3 Kandilli’de gençlik buluşması 2

  • 4 / 4 Kandilli’de gençlik buluşması 3