ÖZEL HABERHaber Girişi : 04 Ekim 2024 09:33

KONGRE TAKVİMİ TAMAM

KONGRE TAKVİMİ TAMAM
AK Parti’nin Erzurum’daki ilk ilçe kongreleri Tekman ve Hınıs’ta gerçekleştirilecek.

AK Parti’nin Erzurum’daki kongre takvimi netleşti. Buna göre AK Parti’nin Erzurum’daki ilk ilçe kongreleri Tekman ve Hınıs’ta gerçekleştirilecek. 12 Ekim Cumartesi günü olarak planlanan kongreleri, sırasıyla Karaçoban, Karayazı ve Narman ilçeleri takip edecek. 
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, partisinin ilçe kongre takvimini açıkladı. Başkan Küçükoğlu, ilk ilçe kongrelerinin Tekman ve Hınıs’ta yapılacağını belirterek, Karaçoban ve Karayazı ilçe kongrelerini ise, 13 Ekim Pazar günü tamamlamış olacakları bilgisini verdi. 

KÜÇÜKOĞLU AÇIKLADI 
AK Parti İl Başkanı Küçükoğlu, Narman ilçe kongresinin 18 Ekim Cuma, Olur ve Şenkaya kongrelerinin ise, 19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirileceğini açıklayarak, “Hemen ertesi, yani 20 Ekim Pazar günü Çat kongremizi yapacağız. 26 Ekim Cumartesi günü Köprüköy ve Pasinler, 27 Ekim Pazar günü Horasan, 2 Kasım Aşkale, 3 Kasım’da da Pazaryolu ve İspir kongrelerini yapacağız. Kongrelerimiz 9 Kasım’da Tortum ve Uzundere, 16 Kasım’da Palandöken, 17 Kasım’da Yakutiye, 23 Kasım’da Aziziye, 24 Kasım’da da Oltu kongresi ile sona ermiş olacak” dedi. 

KONGRELERİN ÖNEMİ 
Kongrelerin AK Parti’de enerji depolama, doping, coşku ve heyecan anlamına geldiğini dile getiren İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Bizde kongre demek kenetlenmek, birlik ve beraberliği pekiştirmek ve güç kazanmakla eşdeğer bir anlamı ifade ediyor. Bizde kongreler aziz milletimize hizmet azmi ve inancının bir kez daha ilamı demek oluyor. Dolayısıyla kongre sürecimiz ve kongrelerimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.