ÖZEL HABERHaber Girişi : 10 Ekim 2024 11:38

MHP İl Başkanı Yurdagül’den FİTNE UYARISI!

MHP İl Başkanı Yurdagül’den FİTNE UYARISI!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, gündemdeki gelişmeler üzerine çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Fitnenin bekçileri, ifsatçılar, kaos ve felaket tellalları bilsinler ki, aziz milletimiz her türlü algıyı, kurguyu ve bozgunculuğu yerle yeksan edecek güçtedir” dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, gündemdeki gelişmeler üzerine çeşitli değerlendirmelerde bulundu. İki genç kızın geçtiğimiz hafta acımasızca kaltedilmesiyle sonuçlanan ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran menfur hadisenin milleti büyük üzüntüye sevk ettiğini vurgulayan Başkan Yurdagül, “Ne var ki, ateş düştüğü yeri yakmamalı, gençlerimiz her türlü sapkın akım ve inanışın karanlık dehlizlerinden behemmal kurtarılmalıdır. Kızlarımız İkbal ve Ayşenur’la  yüreklerimize işleyen acı, her türlü mevki, makam ve ikbal kaygısının üzerinde olmalıdır. Hepimizin ortak paydası, ülkemizin ve aziz milletimizin istikbali olmalıdır. Bu doğrultuda gençlerimiz en büyük teminatımız ve gücümüzdür” diye konuştu. 

MİLLETİMİZİN GÜCÜ YETER 
Bu hadisenin üzerinden Türkiye’deki hain ve sinsi şer odaklarının hemen harekete geçtiğini, kaos, karmaşa, endişe ve korku tellallığı yapmaya başladığını kaydeden MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Ülkemizde ne yazık ki puslu hava bekleyen çakal sürüleri, huzur, güven ve istikrardan rahatsız olan fitne bekçileri mevcut. Yaşadığımız bu üzüntü verici hadiseyi kullanmak suretiyle ülkemiz üzerinde oyunlar oynayan, algı oluşturmaya çalışan kesimler, aziz milletimizin sağduyusuyla bertaraf edilecek, bozgunculuk asla ve de kat’a geçer akçe olmayacaktır. Karanlık güçlerin, akıttıkları salyalarla milletimizin umudu olan gençleri zehirleme çabaları karşılıksız kalacak, kurulan her tuzak ve tutulan her dümen, sahibinin başında paralanacaktır. Gençlerimiz, sapkın akımlara ve yanlış inanışlara asla kurban edilmeyecektir. Milletimizin cabbarlığı bu sinsileri, ifsat tacirlerini, her türlü zehirli fikir ve zikir sahiplerini tarumar etmeye yetecek güçtedir. Gençler bu ülkede sahipsiz değildir, kesinlikle sahipsiz de kalmayacaktır” şeklinde konuştu.