ÖZEL HABER Haber Girişi : 01 Temmuz 2024 11:24

Milli Eğitim Bakanı TEKİN SAHİPSİZ DEĞİL!

Milli Eğitim Bakanı TEKİN SAHİPSİZ DEĞİL!
Türk eğitim sistemine milli ve yerli bir kimlik kazandırmaya çalışan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Fulbright sevdalılarının hedefi haline geldi.

 

Türk eğitim sistemine milli ve yerli bir kimlik kazandırmaya çalışan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin için bir anda karalama kampanyası başlatıldı. Yeni eğitim öğretim müfredatıyla eğitim sistemine milli ve manevi değerler ekseninde yepyeni bir kimlik kazandırmak için harekete geçen Bakan Tekin’in, “vatan hainliği” ile itham edilmesi ise tam bir akıl tutulması yaşattı. Bakan Tekin’e yapılan en acımasız eleştiriye ise, kendi dışkısını yediğini ve tadının da acı olduğunu her platformda itiraf eden Prof. Dr. Celal Şengör imza attı. Şengör, zırvalarına Bakan Tekin ve ekibinin derhal tutuklanması gerektiği şeklindeki çağrısını da ekledi. 

DIŞKI YİYEN PROFESÖR 
Dadaşlar, Prof. Dr. Yusuf Tekin’in Türkiye’de bugüne kadar gelmiş-geçmiş en iyi ve başarılı Milli Eğitim Bakanlarından olduğunu dile getirerek, “Tadına bakarak yaptığı dışkı testleriyle tanınan bir akademisyen, Yusuf Tekin Bakan’a dil uzatıyor. En son kendi dışkısını yediğini ve tadının da çok acı olduğunu ifade eden bu profesörün ağzında tat kalmamış olacak ki, tek derdi milli ve yerli bir eğitim sistemi olan Yusuf Tekin’e dil uzatıyor. Dışkı yiyenin sağa-sola çamur atması gayet doğaldır. Çünkü Yusuf Tekin’in çamura batmış bir eğitim sistemini temizleme, arındırma, milli ve manevi değerlerle taçlandırma gibi bir gayesi var” diye konuştu. 

TEKİN’DEN RAHATSIZ OLDULAR 
Türkiye’de eğitim sisteminin bile Fulbright denilen bir komisyonla ABD güdümünün altında tutulmaya çalışıldığını dile getiren Erzurumlu vatandaşlar, “Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, işte bu güdümü ortadan kaldırmaya çalışıyor. Bu durum belil ki birt akım çevreleri çok fena rahatsız etti. Bu yüzden Bakan Tekin’i safdışı bırakmak istiyorlar. Türk eğitim sisteminin yerli ve milli olmasını isteyen herkesin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e sahip çıkması ve destek olması gerekir. Bakan Tekin’in aynı zamanda Erzurumlu olması ise, Dadaşlar için ilaveten bir sahiplenme mesuliyetidir” dediler.