ÖZEL HABERHaber Girişi : 30 Ağustos 2022 15:19

O tahta açılmalı!

O tahta açılmalı!

Futbolun adeta katledildiği Erzurumspor Samsunspor karşılaşmasının ardından gözler ligin dördüncü haftasına çevrildi. Bu hafta deplasmanda Tuzlaspor‘la karşılaşacak olan Erzurumspor, Sahaya iki eksikoyuncuyla çıkacak. Shala ve Olanare’nin kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyeceği maçta Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’le birlikte yardımcısı da sahada olamayacak. Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına dün başlayan mavi beyazlı takımda, moraller yavaş yavaş yerine gelirken, Muzaffer Bilazer ise maça her zamankinden daha çok kenetlenilmesi gerektiğine vurgu yapıyor.

 

TAKVİYE ŞART OĞLU ŞART

Talebelerine daha yoğun bir mücadele tavsiyesinde bulunan Bilazer, takımını özel oyun kurguları üzerinde çalıştırırken, bu hafta transfer tahtasıyla ilgili olarak da sürpriz gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Taraftarlar, bu saatten sonra transfer tahtasının açılmasının şart oğlu şart olduğunu dile getirerek, “Üzerimizde bu kadar baskı varken bizim lig maratonuna devam etmemiz nasıl mümkün olacak? Bu yüzden tahtayı bir an önce açarak takımımızı takviye etmemiz lazım” dediler.